Cautare

620 de rezultate pentru "fundatia smurd" (7.20 secunde)
Fondurile se vor strange si prin ASOCIATIA VIATA COPIILOR, dar si prin Fundatia CASA CAMPIONILOR (Octavian Bellu si Mariana Bitang), doi oameni de succes, doua valori, la care eu tin enorm, dar si prin Fundatia Gheorghe Hagi, regele fotbalului, cel mai iubit sportiv al tuturor timpurilor, iar surprizele vor continua.
O gasiti si maine la targul 100 de traditii romanesti organizat de Fundatia Kogaion in curtea MTR. ... O gasiti si maine la targul 100 de traditii romanesti organizat de Fundatia Kogaion in curtea MTR.
Numai ca Biserica nu este tocmai receptiva la ideea de colaborare cu, sa zicem, fundatia Concept, care se chinuie sa promoveze un comportament fara risc in randul populatiei in ceea ce priveste HIV/SIDA/ITS.
Fundatia Mereu Aproape si Scandia Food vin in sprijinul oamenilor din Ucraina. Cinci tone de alimente au ajuns la hub-ul de la Suceava si vor ajunge la oamenii din Ucraina.
Eu m-am decis, cand primesc indemnizatia pe februarie, o voi depune in contul SMURD. Fiecare poate sa aleaga orice fundatie sau asociatie, important este sa fie cunoscuta si sa nu fie fundatii sau asociatii politice.
Raed Arafat si-a impus punctul de vedere cu societatea dumnealui privata, SMURD", a adaugat Nechita. Reactii Dintr-o analiza a bugetului Ministerului Sanatatii pe anul in curs se poate vedea ca acesta este mai mic cu 5,6% decit cel de anul trecut.
Baiatul a fost gasit pe camp, in jurul orei 18.30, fara suflare, de catre un localnic, care a anuntat la numarul de urgenta 112, potrivit sefului de la SMURD Bihor, dr.
- Este vorba despre un barbat care a fost scos din cladire si dat in ingrijire SMURD, a explicat purtatorul de cuvant pentru HotNews.ro.
De la Targu Mures a participat la operatiunile de salvare o echipa de medici si asistente de la SMURD. La Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures nu au fost adusi pacienti provenind din Colectiv.
Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat pentru Mediafax ca a fost gasita o femeie in varsta de aproximativ 50 de ani, cu semne vitale, aceasta fiind preluata de medicii de pe cele doua echipaje SMURD trimise la fata locului.
Din primele informatii, un grup de persoane de etnie rroma au dat foc la un palet cu hartie igienica. La fata locului au sosit de urgenta doua autospeciale SMURD, una de pompieri si una de politie.
Eu ma culc la caldura (si tu), iar Babele stau ca fraierele si zgribulesc in ploaie, li se face rau, deranjeaza SMURD-ul & ambulanta deja ocupate, nu-i asa?
A fost sunat urgent SMURD, care a intervenit cu manevre de resuscitare dar nu a mai putut face nimic decat sa constate decesul istoricului, au declarat martori oculari, potrivit stiridecluj.ro.
Potrivit medicului Bogdan Oprita, purtator de cuvant al unitatii medicale si coordonator SMURD Bucuresti, pacientul cel mai grav ranit, Nicolae Pana, de 26 de ani, are o fractura la oasele fetei, o fractura deschisa la antebratul drept si o alta la coloana vertebrala.
Acesta ar fi facut, pe 14 februarie 2005, aprecieri jignitoare la adresa originii etnice a coordonatorului SMURD, Raed Arafat. Cel mai mediatizat caz este insa cel al unui student din Sibiu.
Exista insa si un numar mare de apeluri nejustificate facute la numarul 112, in special din pricina celor care doresc scutiri medicale date de medicii SMURD sau de la ambulanta.
La fata locului au fost trimise echipe ale ISU, un echipaj de descarcerare si unul SMURD, precum si o masina cu apa si spuma.
La fata locului a fost directionat un echipaj SMURD si politisti din cadrul Sectiei 17, competenta teritorial si material. Barbatul a fost identificat ca fiind Sobaru Adrian, de 42 de ani, din Bucuresti, angajat al Societatii Romane de Televiziune.
In dezbaterea Camerei superioare a Parlamentului vor intra in aceasta sesiune initiative precum cele referitoare la alocarea unui elicopter pentru SMURD in fiecare regiune de dezvoltare a Romaniei, reglementarea activitatii de picnic, a celei de lobby, marketingul substituentilor de lapte matern.
Pacienții trebuie trimisi de urgența, fie cu salvarea SMURD, fie cu elicopterul, la Bucuresti.
google-analytics.com